Idag finns biljetter till försäljning till jubileumsprogrammet som äger rum på Rots Skans den 11 juni. De kostar 100 kronor och de säljs i informationen på Konsum och på Rots Skans från och med idag. Barn under 12 år går in gratis.

Medverkar i programmet gör H.M Konung Carl XVI Gustaf och H.M. Drottning Silvia, som inviger jubileumsåret. Landshövding Maria Norrfalk medverkar också. Det blir sång och musik av Lena Willemark, Stefan Nykvist, Titti Bergqvist, Christina Wermelin-Elgbro, barnkören och Katarina Andersson, Ellinor och Ronnie Weber, Maria Barke, Verf Lena Egardt, Maria Egardt, Malajkorna, Älvdalens Spelmanslag, Anna Aronson, Bo-Lennart Danielsson, Melker Brodin. Högtidstal av Ragnar Forslund. En akt ur Kunungsfläd.

I pausen kan man titta på Jubileumsutställning. Köpa Skansvakten som är extra tjock och innehållsrik. Köpa glass och fika.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation