Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia kommer till Rots Skans på jubileumsinvigningen lördagen den 11 juni 2011.

Styrelsen för Elfdalens Hembygdsförening har beslutat att fira att föreningen fyller 100 år 2011. Lördagen den 11 juni 2011 kommer det att bli jubileumsinvigning på hembygdsgården Rots Skans i Älvdalen i närvaro av Kung Carl XVI Gustaf, Drottning Silvia, inbjudna gäster, medlemmar och allmänheten.

I övrigt är inga detaljer klara när det gäller jubileumsinvigningen men styrelsen arbetar vidare med detaljplaneringen. Den traditionella Skansfesten som normalt genomförs söndagen före midsommar kommer 2011 att sammanföras med jubileumsinvigningen och flyttas till lördagen den 11 juni istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation